Noul MG3 își va face debutul global la salonul auto de la Geneva

 • Premieră mondială pentru noul ”supermini” MG
 • MG va dezvălui cea mai recentă tehnologie avansată Hybrid Plus
 • Alte momente importante MG Cyberster vor fi dezvăluite
 • 6 februarie 2024 – MG Motor va lansa noul ” supermini”  hibrid MG3 la Salonul Auto de la Geneva 2024, luni, 26 februarie. Acesta va fi debutul mondial al importantului hatchback de clasa B al MG, care va fi oferit clienților europeni pentru prima dată în 2024.   

  Înlocuind modelul pe benzină care a fost comercializat pe piața ”de casă” a mărcii din Marea Britanie, MG3 Hybrid Plus reprezintă un punct de reper în dezvoltarea sistemelor de propulsie MG, oferind clienților în premieră ocazia de a conduce un MG pur hibrid. Sistemul hibrid avansat din punct de vedere tehnologic oferă o combinație de top de eficiență, performanță și capacitatea de a conduce cu emisii zero, stabilind noi standarde în foarte importantul segment ”supermini”.

  Noul MG3 subliniază angajamentul MG de a oferi clienților niveluri generoase de asistență pentru șofer și funcții de divertisment ca standard, cum cele două ecrane noi și o gamă largă de servicii conectate.

  Aiden He, CEO al MG Nordic & Benelux, a declarat: “MG3 este pregătit să ofere o combinație excepțională de performanță în lumea reală, economie, rafinament și tehnologie pentru un hatchback hibrid din segmentul B. Suntem încrezători că va fi un concurent foarte puternic pe o piață în care clienții cer atât valoare excelentă, cât și practicitate.”

  Viitoarea navă-amiral a MG,  Cyberster va fi, de asemenea, prezentată la Geneva. Vor fi anunțate opțiunile fascinante de culoare ale roadsterului complet electric, iar MG va confirma performanțele electrizante ale decapotabilei, puterea și autonomia.