Un secol de istorie MG Motor - Din 1924, MG produce mașini pe care oamenii le conduc cu plăcere.

Conduși de excelență

încă din 1924

La MG Motor aducem în armonie cei aproape 100 de ani de design clasic britanic cu cea mai avansată tehnologie globală pentru fiecare model de autovehicul pe care îl producem.

De la farurile „London Eye” până la stilul interior european, stilul britanic poate fi văzut și astăzi în gama noastră actuală.

MG a apărut în 1924 în Garajele Morris și încă de pe atunci s-a dovedit a fi o marcă futuristă. A pornit ca o divizie de mașini spor cu primul model al seriei a fost MG 14/28, cu o viteză maximă de 65 mph și a devenit în scurt timp marca favorită a șoferilor sportivi.

istoric brand MG

O istorie bogată marcată de inovație și performanță

De-a lungul celor 100 de ani, MG Motor a inovat, a reinventat și a adus contribuții majore în performanța auto. Generații la rând au experimentat plăcerea de a conduce. Acum, o nouă generație poate alege un model al acestei mărci emblematice. Actualizat, electrificat, reîncărcat și gata pentru viitor.

Condus sustenabil

MG Motor a conceput pentru șoferii europeni o gamă largă de automobile sustenabile, electrice și electrificate „new energy”, accesibile, inteligențe și funcționale, aliniate cu dorințele lor unice.

Sunt dezvoltate în studiourile de design ale MG din Shanghai în cooperare cu studioul de design avansat din Londra, produse în China și deja disponibile în diferite țări europene.

Pentru cei cu suflet tânăr

MG face condusul electric să fie accesibil tuturor, dar în special celor orientați spre viitor, deschiși la schimbare, gata să experimenteze un nou mod de a conduce, sustenabil, prietenos cu mediul înconjurător.

MG este pentru familile tinere care pornesc în noi aventuri chiar și afară din jungla urbană.

O viață electrică cu MG

MG te va ajuta să îți începi viața electrică cu o experiență de condus bine concepută, avansată din punct de vedere tehnologic și care respectă mediul înconjurător, funcțională, sigură și accesibilă.

Compania mamă MG

Compania-mamă a MG este SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor este al șaptelea cel mai mare producător de automobile din lume și a fost primul grup de automobile din China, cu vânzări anuale de peste 7 milioane de unități. Companiile de automobile afiliate SAIC Motor includ Morris Garages (MG), Roewe și Maxus, dar și SAIC Volkswagen, SAIC-GM și altele.